Меню
Меню

Сортиране

Производители

Размер - Мъже Asics
Размер - Жени Asics
Размер - Деца Asics
Размер - Унисекс Asics

Ценови диапазон

Вид

ASICS Sportstyle

ASICS Sportstyle

Името на японската марка Asics е акроним на латинската фраза „anima sana in corpore sano“. Какво означава това? В здраво тяло, здрав дух е традиционният девиз на спортистите и именно първите букви от латинската му версия се превърнаха в акроним за името на японската марка Asics. Разгърнете пълния си потенциал с ASICS Sportstyle . Тази първокласна марка предлага безпроблемно съчетание на качество, стил и комфорт, за да ви помогне да разгърнете вашия вътрешен спортист. От обувки и облекло до аксесоари, ASICS Sportstyle е идеалният избор за всеки, който иска качество и комфорт на високо ниво. Независимо дали във фитнеса или по улиците, ASICS Sportstyle е тук, за да се увери, че винаги изглеждате и се чувствате по най-добрия начин. Така че защо да чакате? Пренесете играта си на следващото ниво и пазарувайте сега!
ASICS Sportstyle Изображение

Името на японската марка Asics е акроним на латинската фраза „anima sana in corpore sano“. Какво означава това? В здраво тяло, здрав дух е традиционният девиз на спортистите и именно първите букви от латинската му версия се превърнаха в акроним за името на японската марка Asics.

Разгърнете пълния си потенциал с ASICS Sportstyle. Тази първокласна марка предлага безпроблемно съчетание на качество, стил и комфорт, за да ви помогне да разгърнете вашия вътрешен спортист. От обувки и облекло до аксесоари, ASICS Sportstyle е идеалният избор за всеки, който иска качество и комфорт на високо ниво. Независимо дали във фитнеса или по улиците, ASICS Sportstyle е тук, за да се увери, че винаги изглеждате и се чувствате по най-добрия начин. Така че защо да чакате? Пренесете играта си на следващото ниво и пазарувайте сега!

Сравнение на продукти