Меню
Меню

Условия за доставка

Доставката обикновено се извършва за 1-3 работни дни. В случаи на големи намаления или промоции е възможно някои доставки да бъдат забавени до 15 работни дни.

Куриера, с който работим е: ЕКОНТ ЕКСПРЕС

След като поръчате, избраните от вас продукти са запазени в системата и изпратени за физическа проверка в нашия склад. 

Извършването на поръчка чрез сайта на ALLPOWER (https://www.allpower.bg/) не гарантира наличието на всички продукти, по следните причини:

  • продуктите, визуализирани онлайн, вече не съществуват във физическия ни склад, в складовете на магазините или други складови помещения поради някоя от следните причини - кражба от магазини, загуби, грешки в запасите и складовата система, ограничени запаси и други.
  • продуктите са дефектни или непълни, което може да бъде открито по време на процеса на тяхното потвърждение.

Гарантираме Ви, че непрекъснато работим за подобряването на системата ни и за подобряването на програмите за управление на инвентара. Качеството на услугите, които предлагаме е с приоритет номер 1, но има случаи, които все още са повлияни от човешкия фактор или технически грешки.

Продуктите (стоките) и количествата в този сайт са запаси предназначени за продажба тук и в нашите магазини. Актуализират се на всеки 12 часа от денонощието. Въпреки това, някои от продуктите може да не са на разположение, независимо че постоянно се опитваме да предоставим възможно най-подробни данни за предлаганите от нас продукти. Практически, постоянно актуализираме снимките, информацията и запасите, но не можем да гарантираме, че цялата информация е пълна или без грешки.

Подробности за наличността на продуктите можете да получите, като се обадите директно на 0876 300 260.

Всички промени около поръчката Ви се виждат в секция "статус на поръчката", в клиентския ви профил в сайта www.allpower.bg.

Плащане на поръчки

- Можете да платите поръчките си и в брой при доставка на служителите на куриерската компания.

- Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата "Наложен платеж" с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.

Всички поръчки направени на ALLPOWER.BG могат да бъдат платени с кредитна/дебитна карта през виртуален ПОС терминал на Банка ДСК.

- Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard

- Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure.

-  От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 5000 лева. 

- ALLPOWER.BG не съхранява и не обработва данни свързани с кредитни/дебитни карти.

- При отказ от поръчка, сумата се възстановява само по същата карта, от която е направено плащането.

Тези методи на плащане ви дават правото на още една безплатна услуга, наречена "Преглед и Тест". Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и изтествате в присъствието на служител от куриерската компания. След което, можете да ги запазите или върнете. В случай че решите да върнете поръчката си, моля извършете процедурите описани в секци Връщане и замяна. Връщането трябва да се направи за сметка на клиента. 

Сравнение на продукти