Меню
Меню

Често задавани въпроси

 • ТРЯБВА ЛИ ДА СЪМ РЕГИСТРИРАН, ЗА ДА ПОРЪЧАМ ОТ САЙТА?

  Не е задължително да се регистрирате. Може да правите оръчки и като нерегистриран потребител. НО за да се възползвате от всички функции на allpower.bg, е необходимо да създадете ваш акаунт в сайта. Процесът на регистрация е прост и изисква само основна лична информация, телефонен номер, пощенски адрес и адрес за доставка където да доставим поръчките ви.

  Можете да се регистрирате, преди да започнете да търсите продукти в нашия сайт. В горния десен ъгъл на www.allpower.bg кликнете върху бутона "Създай нов профил", след което ще бъдете упътени, къде да въведете личните си данни.

  След като се регистрирате, можете да добавите желаните продукти към кошницата ви. Когато сте готови да направите поръчката си, отидете на страницата с кошницата и ще можете да видите цялото й съдържание. Ако не сте влезли в профила си, ще бъдете помолени да го направите, преди да завършите поръчката си.

  Регистрационният формуляр се попълва веднъж и трябва само да влезете в профила си.

  За въпроси, можете да се свържете с нас на електронна поща: [email protected] или на телефон 0876 300 260

 • ОРИГИНАЛНИ ЛИ СА ПРОДУКТИТЕ ПРЕДЛАГАНИ В ALLPOWER.BG?

  Всички продукти, продавани на ALLPOWER.BG, са 100% оригинални, закупени директно от марките, лицензополучатели или официални дистрибутори. Ние лично проверяваме автентичността и произхода на всеки продукт.

 • ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПРИСТИГНЕ ПРАТКАТА МИ?

  • Продуктите закупени от ALLPOWER.BG ще бъдат доставени до Вас в рамките на 1-3 работни дни. Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Доставката за поръчки платени с карта или банков трансфер е безплатна. В случаи на големи намаления или промоции е възможно някои доставки да бъдат забавени до 10 работни дни.

 • КАК МОГА ДА ПЛАТЯ?

  Продуктите предлагани на Allpower.bg могат да бъдат платени по два начина:

  1.В брой при доставка на служителите на куриерската компания.

  2.Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата "Наложен платеж" с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.

  2.Чрез банков трансфер - може да направите платежно нареждане към сметката на ALLPOWER.BG. След получаване на плащането, поръчката Ви ще бъде обработена и избратена. 

  *ALLPOWER.BG не съхранява данни за банкови карти!

 • ИСКАМ ДА ВЪРНА ПОРЪЧКАТА СИ, КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ?

  Моля запознайте се с процедурата по "Връщане и замяна" - ТУК

 • ИМА ЛИ ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ?

  Всички пратки изпратени от нас, включват опция "Преглед и тест" 

  Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и изтествате в присъствието на служител от куриерската компания. След което, можете да ги запазите или върнете. 

Сравнение на продукти