КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ МАРАТОНКИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ?

11.02.2022 19:48:59

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ МАРАТОНКИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ?

Пазарът за реплики на продукти от маркови брандове за съжаление се разширява. Освен, че репликите растат като брой, те все повече се доближават (само по вид, разбира се) до оригиналните.
Всеки купувач е изправен пред дилемата дали продукта, който си е харесал е оригинален. За да избегнете неприятни ситуации и да пазарувате спокойно, в тази статия ще Ви запознаем с начините да различавате оригиналните продукти от техните реплики.

  • На първо място можете да съдите по кутията на обувките. Всеки оригинален чифт притежава своя собствена, която е маркирана с логото на бранда-производител.
  • Второто нещо, на което можете да обърнете внимание, е кода на продукта. Всеки модел притежава индивидуален артикулен код, който можете да откриете на кутията и на етикета от вътрешната страна на маратонката/кецовете.
  • На трето място можете да отчетете разлика при външната част на обувката. Имитациите са с по-твърди и груби материали. Те не притежават технологиите, които използват производителите на оригиналните.
  • Четвъртият ни съвет е относно внимателния преглед на етикета. На него пише годината на производство и държавата, в която е създаден модела. За да се уверите в оригиналността можете да направите справка в Интернет. Репликите разполагат с произволни етикети.
  • Петата насока е по отношение на логото върху маратонките. Фалшификатите са с лепено или щамповано лого. На оригиналите логото е във вид на бродерия или като част от използвания материал (вграден в него).
    Още нещо – при репликите липсва прецизността, много често от тях стърчат конци и има лепило, тъй като липсва контрола за качество, през които оригиналните обувки минават и при тях такива грешки са недопустими.
  • Пазарувайки онлайн обърнете внимание на снимките в сайта дали съответстват с реално получения от Вас модел.
  • Препоръчваме, когато пазарувате онлайн да използвате услугата „Преглед и тест" и да пробвате и двете обувки, защото чувството с оригинални е в пъти по-различно от това с репликите, които са по-уголемени или умалени и не отговарят на стандартните размери за съответния бранд.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ МАРАТОНКИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ?

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ МАРАТОНКИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ?

Пазарът за реплики на продукти от маркови брандове за съжаление се разширява. Освен, че репликите растат като брой, те все повече се доближават (само по ви Пазарът за реплики на продукти от маркови брандове за съжаление се разширява. Освен, че репликите растат като брой, те все повече се доближават (само по ви 2022-06-14T14:32:35+03:00 КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ МАРАТОНКИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ?

<p><span>Пазарът за реплики на продукти от маркови брандове за съжаление се разширява. Освен, че репликите растат като брой, те все повече се доближават (само по вид, разбира се) до оригиналните.</span><br /><span>Всеки купувач е изправен пред дилемата&nbsp;</span><strong>дали продукта, който си е харесал е оригинален</strong><span>. За да избегнете неприятни ситуации и да пазарувате спокойно, в тази статия ще Ви запознаем с начините да&nbsp;</span><strong>различавате оригиналните продукти от техните реплики.</strong></p> <ul> <li>На първо място можете да съдите по<span>&nbsp;</span><strong>кутията на обувките</strong>. Всеки оригинален чифт притежава своя собствена, която е маркирана с логото на бранда-производител.</li> <li>Второто нещо, на което можете да обърнете внимание, е кода на продукта. Всеки модел притежава<span>&nbsp;</span><strong>индивидуален артикулен код</strong>, който можете да откриете на кутията и на етикета от вътрешната страна на маратонката/кецовете.</li> <li>На трето място можете да отчетете разлика при<span>&nbsp;</span><strong>външната част на обувката.</strong><span>&nbsp;</span>Имитациите са с по-твърди и груби материали. Те не притежават технологиите, които използват производителите на оригиналните.</li> <li>Четвъртият ни съвет е относно внимателния преглед на етикета. На него пише<span>&nbsp;</span><strong>годината на производство и държавата</strong>, в която е създаден модела. За да се уверите в оригиналността можете да направите справка в Интернет. Репликите разполагат с произволни етикети.</li> <li>Петата насока е по отношение на<span>&nbsp;</span><strong>логото върху маратонките</strong>. Фалшификатите са с лепено или щамповано лого. На оригиналите логото е във вид на бродерия или като част от използвания материал (вграден в него).<br />Още нещо &ndash;<strong><span>&nbsp;</span>при репликите липсва прецизността</strong>, много често от тях стърчат конци и има лепило, тъй като липсва контрола за качество, през които оригиналните обувки минават и при тях такива грешки са недопустими.</li> <li>Пазарувайки онлайн<span>&nbsp;</span><strong>обърнете внимание на снимките</strong><span>&nbsp;</span>в сайта дали съответстват с реално получения от Вас модел.</li> <li>Препоръчваме, когато пазарувате онлайн да използвате услугата &bdquo;<strong>Преглед и тест</strong>" и да<span>&nbsp;</span><strong>пробвате и двете обувки</strong>, защото чувството с оригинални е в пъти по-различно от това с репликите, които са по-уголемени или умалени и не отговарят на стандартните размери за съответния бранд.</li> </ul>

Сравнение на продукти